Tuesday, March 9, 2010

I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair


Salam dan apa khabar pada kawan-kawan semua? Saya baru saje dimaklumkan bahawa saya telah terpilih untuk ke "Gatsby Deodorant Street Fair" di Berjaya Timesquare. Berikut adalah serba sedikit info tentang "Street Fair" ini:

  • Berlangsung pada 17 April 2010, bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang di ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur.
  • Terdapat pelbagai gerai mainan yang akan didirikan semasa "Street Fair". Peserta permainan ini akan memenangi mata dan anda boleh menebus mata ganjaran yang terkumpul dengan barangan menarik dari Gatsby!! 
  • Selain itu, semua peserta yang terlibat dan mengambil bahagian dalam permainan layak untuk menyertai  cabutan bertuah. Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit  dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000!
  • Terdapat juga permainan seperti membaling getah (yang paling simple) dan juga sumo dalam beg udara. Nanti kat sana nanti bolehlah kita semua tengok macam mana sebenarnya sumo ni. 
  • Macam mana nak datang ke "Street Fair" ni? Kalau korang menaiki pengangkutan awam, korang hanya perlu bergerak menuju ke KL Central dan kemudian berjalan kaki ke stesen monorel yang terletak berdekatan dengan kompleks KL Central tu. Lepas tu naik monorel sampai ke stesen Imbi. Bila dah kat sana tu korang tutup mata pun boleh jumpa ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare. 
  • Untuk maklumat lanjut berkenaan "Street Fair", korang boleh ke laman web berikut: www.gatsby.com.my/streetfair  

31 comments:

  1. @+akufobia+
    Kalo macam tu kita jumpa disana, disanan, disana.

    ReplyDelete
  2. @farra-eng
    Rasanya memang best kot. Ape lagi? Marilah kita datang kesana. Datang jangan tak datang.

    ReplyDelete
  3. dpt jemputan bleh la pg..kita x de pon..sob3..tp klu dpt pn mmg x pg gak..psl jauh tuuuuu...huhu

    jemput join contest mudh jer..-->

    http://ajuera-story.blogspot.com/2010/03/contest-teka-bola-oh-bola-mietos.html

    ReplyDelete
  4. @@juera
    Jauh ke? U dok maner? Takpe, tunggu jer, nanti sampai la jemputan tu. Dia nak jemput ramai blogger.

    ReplyDelete
  5. salam ziarah.
    owh jemput para blogger rpanya. hebat. cm best gak.

    ReplyDelete
  6. @Cik Mirara
    Ye. Cik mira tak pegi ke? Nampak dari yang di war2kan macam meriah jer.

    ReplyDelete
  7. Huhu, aper lagi? Datang jangan tak datang.

    ReplyDelete
  8. die bg emel ke ape?jeles la cni xdijemput pon

    ReplyDelete
  9. @petisuara
    Takpe, maybe dia akan panggil nanti. Sebab event pun lambat lagi.

    ReplyDelete
  10. @kain_sari
    Meh la nak ikut. Takde masalah.

    ReplyDelete
  11. @Huda
    Boleh jer, meh la pegi ramai2.

    ReplyDelete
  12. Jumpa kat sana! nak sumo sama2. hehe salam kenal. jalan2 kat cni. da follow btw :)

    ReplyDelete
  13. @alynn malynna
    Set! Nanti kita jumpa kat sana.

    @Hana's Love Nest
    Boleh jer nak sumo. Set ek?

    ReplyDelete
  14. Dekat bolehlah pegi...macam sy jauhhhhh dapat jemputan ajer peginyer belum ader rezekinyer...

    salam singgah dan salam kenal yer..

    ReplyDelete
  15. @shi3la
    Shiela ni jauh katne tu? Mana la tau kot2 jauh2 pun leh datang?

    Salam kenal juga.

    ReplyDelete
  16. nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

    ReplyDelete
  17. seronoknyer orang yg tinggal kat kl
    dkt dgn ts
    sy klatan
    nk join gatsby party nie susah
    T______________T

    tedy bear
    komentla new entri saya
    hehehe
    =D

    ReplyDelete
  18. hahahha. pakai wangi2,mne tahu terpilih jd juru cakap.

    ReplyDelete
  19. Aritu tak dapat pegi pun, sebab ada hal.

    ReplyDelete
  20. kenapa saya tak dijemput, sedih siot

    ReplyDelete
  21. Yeka tak dijemput? Bukan diorang jemput ramai ker?

    ReplyDelete
  22. salam ziarah :)

    http://www.omaQ.org

    ReplyDelete
  23. nice blog doe...

    siyes...wa bukan nak lu msuk blog wa...

    siyes!!...hehhe....

    ReplyDelete
  24. @duta_illuzm

    Thanks bro. Cuma wa dah lama tak berkesempatan nak kasi update wa nyer blog ni.

    ReplyDelete