Monday, March 1, 2010

Stephen Chow - Tai Chi

 

Pelakon komedi, Stephen Chow bakal memulakan pengambaran filem terbarunya berjudul "Tai Chi" yang mana akan turut dibintangi oleh bintang terkenal Hollywood, Jack Black dan Anne Hathaway di America Syarikat pada bulan Jun tahun ini.

19 comments:

  1. @POSH76
    Sama la kita. I memang minat dengan lawak2 dia ni. Banyak cerita dia yang best giler.

    ReplyDelete
  2. @Cik Biol
    Tak tau lagi bila, sebab bulan jun nanti baru nak start pengambaran. Paling cepat pun rasanya tahun depan kot.

    ReplyDelete
  3. @kulop ludin
    Saya pun menjangkakan perkara yang sama. Sama2 kita nantikannya.

    ReplyDelete
  4. @sipisenan
    Wajib tonton dan wajib tayang. Huhuhu, betul ke ayat tu?

    ReplyDelete
  5. @[['izzat ibrahim]]
    Untuk orang yang tak mampu macam aku, just tunggu the making keluar dalam TV jela. Huhuhu.

    ReplyDelete
  6. waa.. cayalah abg stephen chow. bile la nak amik saya plak belakon ni. :-P


    p/s: jom melawat, follow dan share link di TKSB.
    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. @wanshah
    Ada jer melayu yang berlakon dalam cerita dia. Tengok tak Kung Fu Hustle? Yang boss orang gengster tu bukan muka macam Farid Kamil ke? :)

    ReplyDelete
  8. hahah.. takde maknenye tu farid kamil. ala² dia ada la. kalau farid kamil cakap cina fasih camne, memang respek la. :-)


    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. @wanshah
    Kira sepupu Farid Kamil gak la tu. Huhuhu. Tapi betul tak cakap aku, memang serupa, kan?

    ReplyDelete
  10. perghhhhhhh..hero gua kembali beraksi..lambat tul nak tunggu filem mamat sempoi ni kuar..berdebar tiktik dah ni

    ReplyDelete
  11. @alkisah
    Tulah. Rasanya paling2 cepat pun tahun depan baru kuar cite ni kot.

    ReplyDelete
  12. seronok tgk citer2 dia berlakon..hehehe.

    ReplyDelete
  13. Oleh itu, mari kita nantikan kemunculannya!!!

    ReplyDelete