Thursday, March 4, 2010

Pasukan USF1 - Terkeluar Dari Musim 2010?

 

Pasukan USF1 diberitakan telah terkeluar dari persaingan perlumbaan Formula 1 musim 2010. Diberitakan juga bahawa pasukan itu telahpun menutupkan operasinya dan boleh melupakan terus impian untuk beraksi dalam sukan Formula 1. 

Walaubagaimanapun ketua pasukan (team principal) Ken Anderson menegaskan bahawa pasukannya masih berharap untuk tampil semula pada persaingan tahun 2011. Meskipun begitu, banyak pihak masih sangsi dengan masa depan pasukan dari Amerika Syarikat itu.

20 comments:

  1. wah F1 ya, hm...
    sayang aku ga terlalu suka F1, but thx for share...

    ReplyDelete
  2. @Dimas
    Tak berapa minat takpe, boleh ditambahkan minatnya.

    @s y i e r a
    Syiera minat F1? Apapun pada saya bagus jugak team USF1 tak dapat masuk.

    ReplyDelete
  3. alamak.
    aku xtaw sal F1
    hahaha....
    yg aku taw die laju..
    kekeke

    ReplyDelete
  4. apa pasal tak mau join? takda bajet ka?

    ReplyDelete
  5. @Aus MeLankoLik
    Yang laju tu betul dah tu. At least satu benda engkau betul dah :)

    @ParkAir
    Kurang berkemampuan lah kot. Diorang bukan macam kita, diorang sendiri2.

    ReplyDelete
  6. USF1 out erk? Malaysia nya team tu apa nama erk?

    ReplyDelete
  7. @Dak Wan®
    Kita nyer nama lotus.

    ReplyDelete
  8. tataw lak ada USF 1 ni..hahah..nampak sangat tak follow F1

    ReplyDelete
  9. LAKI DEN CUKUP SUKA BENDA ALAH NIH...TAPI DEN...MINTA AMPUNNNN...

    ReplyDelete
  10. @Yatre Hayati
    Huhu. Takpe, sebab diorang dah terkeluar dah pun. Dah jadi sejarak :)

    @AiNeRzA
    Nampak gayo serupo bona la minat laki ekau dongan se nih.... Boto ko den punyo loghat nogori nih?

    ReplyDelete
  11. erkkkk.. kenapa macam tak tau pun berita ni... ish ketinggalan sungguh dah ni.....

    ReplyDelete
  12. @chempaka
    Takpe, biasa lah tu. Kadang2 ada berita yang kita terlepas pandang.

    ReplyDelete
  13. @akufobia+
    Kalo ko minat tengok accident, better tengok Nascar or Indycar, lagi banyak accident.

    ReplyDelete
  14. @akufobia

    Yeah kita serupa... aku pun suka tgk kalau ada bab accident dgn potong memotong gak.. hehehehe....

    ReplyDelete
  15. @Chempaka
    Orang pompuan pun suka tengok accident gak ke?

    ReplyDelete
  16. @AD

    Aik tak kenal saya ker... Kan saya dah pernah bagitau saya mmg suka tgk accident...

    ReplyDelete
  17. Biasa la. Orang nak masuk, dia pun nak masuk. Sekarang apa dah jadi.

    ReplyDelete