Saturday, September 4, 2010

TV3 - Proton Waja Serba Baru


TV3 menyiarkan gambar yang boleh juga dianggap sebagai spyshot untuk Model Pengganti Waja (Waja Replacement Model) yang bakal dilancarkan dengan rasminya hujung tahun ini. Gambar adalah screenshot yang diambil dari blog syadib.blogspot.com. Terima kasih banyak diucapkan kepada pemilik blog berkenaan diatas usaha beliau menyiarkan gambar-gambar ini untuk menjadi tatapan para pelayar internet.

25 comments:

  1. salam sahabat
    wah model yg bagus sob,harganya mahal

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Ya, harga dia mahal sikit.

    ReplyDelete
  3. Yup, boleh tahan gak la. Cuma harga jer yang agak kurang boleh tahan, huhuhuhu.

    ReplyDelete
  4. hujung tahun ni???? hmmm.. bukan hari tu diorang kata nak kuar june ker? ker saya silap...

    ReplyDelete
  5. Yeke? Tak perasan lak saya pasal apa2 berkenaan ngan Waja baru yang diorang umum untuk bulan June aritu.

    ReplyDelete
  6. semoga tiada lagi masalah tingkap dan lampu, insyaALLAh

    ReplyDelete
  7. Yang paling hampeh dan tak setel2 ialah power window dia. Betul tak?

    ReplyDelete
  8. wah..smartnye.
    kale pn tbaek..hhee...lambat sikit je,klo x ley beli 20 biji hahaa;p
    btw, slmt hr raya;)

    ReplyDelete
  9. Yela Yanie. Harap2 harganya nanti berpatutan. Selamat Hari Raya pada Yanie jugak.

    ReplyDelete
  10. Rasanya boleh la tahan lawa gak kot. Tapi maybe tak segarang Lancer.

    ReplyDelete
  11. wah menarik tuu... Boleh lah wak tukar waja lama ke waja baru ekkk..

    selak bro jgn tak selak!!!

    ReplyDelete
  12. @WAK EM

    Tukar bro jangan tak tukar. Cuma harga dia cam mahal sket la untuk kereta tempatan.

    ReplyDelete
  13. @apyz's
    Boleh tahan lawa gak. Apapun kita nantikan pengumuman harga dia. Sebab harga ni antara faktor yang paling penting.

    ReplyDelete
  14. Bentuk menarik cuma harga oun harap-harap menarik perhatian.

    ReplyDelete
  15. @akubiomed

    Aku pun harap2 macam tulah bro. Sebab pada pandangan aku, market kita walaupun makin menuju kearah market yang matang, tapi still sensitive kepada harga.

    ReplyDelete
  16. Ada yang kata, lepasni bengang la yang beli evo x sebab orang kata keta diorang tu keta waja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Orang yang dah beli Lancer mungkin sedikit terkilan la. Sebab Inspira ni jauh lebih murah.

      Delete
  17. nampaknya its time untuk tukar kereta baru bagi yang berduit

    ReplyDelete
  18. salam,
    mengunjungi rakan2 blog;)
    slm perkenalan,
    blog apisv2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas kunjungan. Salam perkenalan juga.

      Delete
  19. Replies
    1. Memang Inspira. Masa artikel ni kuar nama Inspira tak bagitau lagi. So ramai orang sangkakan ianya adalah pengganti Waja.

      Delete